Bilim Akademisi tarafından başlatılan, bireysel ve kurumsal fonlarla desteklenen Bilim Akademisi Genç Bilim İnsanları Ödül Programı “BAGEP”in 2024 yılı sonuçları açıklandı.

2013 yılında başlatılan Bilim Akademisi Genç Bilim İnsanları Ödül Programı, 40 yaş altındaki en iyi genç akademisyenleri seçmeyi ve ödüllendirmeyi, aynı zamanda onları yeni çalışmalar yürütmeleri konusunda desteklemeyi amaçlamaktadır. Bu yıl 4’ü Boğaziçi Üniversitesi’nden olmak üzere 42 akademisyen ödül kazandı. Ödül töreni 27 Nisan 2024 Cumartesi günü Koç Üniversitesi’nde düzenlenecektir.